Wat doen wij bij THE STUDIO’S?

Een mooie frisse glimlach, dat wil jij toch ook?

De meeste mensen vinden hun gebit een belangrijk onderdeel van hun uitstraling. Dit is ook de reden dat mensen graag met een stralend gebit door het leven willen. De tanden worden dagelijks blootgesteld aan kleurstoffen, rook en andere invloeden die de tanden langzamerhand kunnen verkleuren. Tanden bleken is de beste en veiligste manier om jouw gebit op te frissen.

WIE ZIJN WIJ

Bij THE STUDIO’S vinden we hygiëne erg belangrijk. Daarom krijgt elke klant bij ons een eigen bleekset en werken we met een bleeklamp met sensoren waardoor we het apparaat niet aan hoeven te raken.

THE STUDIO’S is flexibel met het maken van afspraken. Via onze whatsapp service plan je makkelijk een afspraak in. Natuurlijk kan dit ook telefonisch of via één van onze sociale netwerken of de website.

THE STUDIO’S vraagt je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren, zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Wanneer het jou niet is gelukt om op tijd af te zeggen, zijn wij genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

THE STUDIO’S geeft 10% korting in ruil voor het sharen van jouw ervaring op onze Instagram of Facebook pagina.

THE STUDIO’S vraagt je om minimaal 24 uur van tevoren je afspraak te annuleren wanneer
je verhinderd bent. Wanneer dit niet lukt zijn wij genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

Wist je dat je bij THE STUDIO’S ook terecht
kunt voor het verven van je wenkbrauwen en je
wimpers?

BEHANDELINGEN

IS TANDEN BLEKEN
SLECHT VOOR
DE TANDEN?

Er is onderzoek gedaan naar de hardheid van het glazuur na tandenbleek producten en na inname van sappen. Zo heeft bijvoorbeeld sinaasappelsap een negatief effect op het glazuur. Het onderzoek onderzocht de hardheid voor en na het gebruik van tandenbleek producten en sappen. Na het bleken van de tanden, slonk de hardheid van het glazuur 5,6 procent en na 20 minuten blootstelling aan sinaasappelsap was de hardheid afgenomen met 84,4 procent. Het schadelijke effect van de bleekgel op de tanden is dus nagenoeg nihil. Dit onderzoek is gebaseerd op peroxide, nu werken we nog veiliger.

WAAR BLEKEN
WIJ MEE?

Bij THE STUDIO’S bleken we met natriumpercarbonaat. Dit is een kristalachtige stof die in water oplosbaar is. Het is een chemische verbinding tussen natriumcarbonaat en waterstofperoxide. Natriumpercarbonaat heeft een ontsmettende, reinigende en blekende werking. De bleekgel doodt de bacteriën die in de mond aanwezig zijn en remt de groei van schimmels en gisten.

MANIER VAN
TANDEN BLEKEN

Tanden bleken kan op verschillende manieren. Er zijn thuis-bleekproducten verkrijgbaar zoals bleekpennen, strips, tandpasta’s en boil and bite bitjes. Uiteraard kan men ook bij de tandarts terecht voor een bleeklepel op maat. Daarnaast kan men bij de tandarts dode tanden inwendig laten bleken.

De andere methodes zijn met een LED lamp, UV lamp of een laser. LED- en laser lampen worden doorgaans door elkaar gehaald het zijn echter 2 compleet verschillende apparaten en behandelingen. Lasers mogen uitsluitend door artsen gebruikt worden en worden daarnaast ingezet bij chirurgische ingrepen. Wij werken daarom met de LED variant. Wij gebruiken geen UV lampen, want zoals bekend kan UV schadelijk zijn. Door UV kan de temperatuur in de tandholte te ver stijgen, waardoor zenuwen beschadigen.

Voordat we beginnen met de behandeling, wordt er eerst een anamnese formulier ingevuld. Dit doen wij zodat we goed weten wat
de staat van uw gebit is en of we überhaupt kunnen bleken op jouw tanden. Als het formulier is ingevuld, wordt zorgvuldig uitgelegd hoe de
behandeling in zijn werk gaat. We beginnen met een vitamine E stick die wordt aangebracht op de lippen, dit gaat uitdroging van de lippen
tegen en zorgt voor het soepel inbrengen van de mondspreider.

Vervolgens nemen we de huidige tint van de tanden op. Daarna wordt er een spray aangebracht op de tanden zodat de tanden in optimale conditie zijn voor de behandeling. Vervolgens brengen wij de bleekgel aan en wordt de lamp voor het gebit geplaatst. Een ronde duurt 15 voor na minuten en zal 3 tot 4 maal herhaald worden.

THE STUDIO’S

Waxen, wat is het precies?

Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar volledig met de wortel te verwijderen. Wax parels worden verwarmd in een heather tot een vloeibare substantie. Nadat de huid is gereinigd en is ingesmeerd met olie wordt de wax met een houten spatel op de huid aangebracht. De wax koelt af en klemt zich om de haartjes heen. Hierna wordt de wax met een snelle beweging verwijderd en neemt het de haartjes mee. Na de behandeling wordt de huid nogmaals gereinigd, zodat de huid extra schoon is.

WAXEN VS
SCHEREN

Wanneer je waxt blijven je haartjes lang weg, zo’n 3 á 4 weken.
Scheren zorgt vaak voor irritatie en rode bultjes en dit voorkom je
door te waxen! Bij het scheren, scheer je alleen de kop van de haar
af, waardoor je snel die vervelende stoppels weer gaat voelen.
Bij waxen wordt de haar uit het haarzakje getrokken waardoor er
een volledig nieuwe haar moet groeien, en dat kost tijd.

Nog een groot voordeel van waxen is dat de haren zachter en
dunner terugkomen.

JE EERSTE
KEER WAXEN?

Ben je klaar met een geïrriteerde huid en rode bultjes na het scheren? Of blijf je klungelen met hars strips of ontharing crème? Kom dan snel langs bij THE STUDIO’S! Samen kunnen we de opties bespreken en jouw vragen worden zorgvuldig beantwoord. Zo kunnen we in alle rust beginnen aan een behandeling die bij jou past

PINK COSMETICS

Bij THE STUDIO’S wordt gewerkt met het merk PINK. Deze wax verwijdert haren al vanaf 1 mm! Ook heeft deze wax een hypoallergene samenstelling, waardoor de wax geschikt is voor elk huidtype en geen irritaties veroorzaakt.

WAT IS
LASH LIFT?

Bij lash volume lift worden de natuurlijke wimpers vanaf de wimperrand gekruld doormiddel van lotions. Ook worden de wimpers geverft bij deze behandeling. Hierdoor is mascara of een wimperkrultang overbodig. Ideaal voor de zonnige dagen dus! Je hebt 6-9 weken plezier van de Lash Volume Lift.

WAT IS
BROW LAMINATION?

Brow Lamination is een behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan doormiddel van lotions. Hierdoor lijken de wenkbrauwen veel voller! Je hebt 6-9 weken plezier van de Brow Lamination

PRIJZEN

LICHAAM

Borst € 24,99
Buik € 19,99
Gehele rug € 39,99
Onder of boven rug € 24,99
Schouders € 19,99
Oksels € 19,99
Armen volledig € 29,99
Onder of boven armen € 19,99
Billen € 19,99
Benen volledig € 44,99
Onder of boven benen € 29,99

INTIEME ZONE

Brazilian wax € 34,99
Bikinilijn € 29,99

GEZICHT

Bovenlip € 7,99
Kin € 7,99
Wangen € 7,99
Kaaklijn € 7,99
Neus € 7,99
Oren € 7,99
Wenkbrauwen € 7,99
Lash lift incl. verven €46,95
Brow lamination
incl. waxen
€34,95
Brow lamination
incl. waxen en verven
€49,95
BRONS 15 minuten € 39,99
SILVER 30 minuten € 69,99
GOLD 45 minuten € 99,99
VIP  60 minuten € 129,99

Voor een optimaal resultaat raden wij bij een eerste bezoek de VIP behandeling aan, daarna kun je kiezen voor een wat kortere opfris-behandeling.

ABONNEMENTEN

CONTACT

Admiraal Helfrichstraat 140

7772 BR Hardenberg

Vraag stellen