KNIPPEN

Bij The Hair.Lab geven wij altijd een passend advies, tijdens dit gesprek wordt er aan de hand van digitale mood boards gekeken naar jouw wensen, maar ook naar wat de verschillende mogelijkheden zijn. Op deze manier weet je altijd van tevoren wat je van de behandeling kunt verwachten.

MEMBERSHIP
€ 45,-

OPSCHEREN, FADEN & KNIPPEN

WORDT MEMBER!
VIP TREATMENT
€ 20,-

BAARD TRIMMEN, NEUSHAREN, NEKHAAR & CONTOUREN WAXEN

WORDT MEMBER!

     KLEUREN

Bij The Hair.Lab hebben wij het ideale concept om jouw kleur bij te houden want zelf je haren kleuren lijkt voordelig, maar kost toch altijd flink wat tijd en gedoe met flesjes, handschoenen, kwastjes en handdoeken. Om zolang mogelijk plezier te houden van je mooie kleur, kun je het beter professioneel laten doen.

MEMBERSHIP
€ 55,-
Voor € 55,- per maand mag je je uitgroei zo vaak komen bijwerken als je wenst. Hierdoor heb jij nooit last van je grijze haren!
WORDT MEMBER!

 BLOWDRY BAR

Wil jij er altijd ‘on-fleek’ bijlopen? Altijd met een goed geföhnde coupe de deur uit gaan? Dan hebben wij voor jou onze ‘Blow dry Bar’. Nooit meer zelf dat gedoe dat je haar niet wil zitten, of een bad hair day. Om zo lang mogelijk te plezier te hebben van je geföhnde coup geven wij jou advies over de styling en het mooi houden van je geföhnde coupe.

€ 60,-

  • Wassen
  • Drogen
  • Krulborstel/Krultang/stijltang

TOESLAG HAIREXTENSIONS € 60,-

WORDT MEMBER!