Waxen
Lash & brows
Nails
VISAGIE

WAXEN

Waxen, wat is het precies?

Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar volledig met de wortel te verwijderen. Wax parels worden verwarmd in een heather tot een vloeibare substantie. Nadat de huid is gereinigd en is ingesmeerd met olie wordt de wax met een houten spatel op de huid aangebracht. De wax koelt af en klemt zich om de haartjes heen. Hierna wordt de wax met een snelle beweging verwijderd en neemt het de haartjes mee. Na de behandeling wordt de huid nogmaals gereinigd, zodat de huid extra schoon is.

WAXEN VS
SCHEREN

Wanneer je waxt blijven je haartjes lang weg, zo’n 3 á 4 weken.
Scheren zorgt vaak voor irritatie en rode bultjes en dit voorkom je
door te waxen! Bij het scheren, scheer je alleen de kop van de haar
af, waardoor je snel die vervelende stoppels weer gaat voelen.
Bij waxen wordt de haar uit het haarzakje getrokken waardoor er
een volledig nieuwe haar moet groeien, en dat kost tijd.

Nog een groot voordeel van waxen is dat de haren zachter en
dunner terugkomen.

JE EERSTE
KEER WAXEN?

Ben je klaar met een geïrriteerde huid en rode bultjes na het scheren? Of blijf je klungelen met harsstrips of ontharingscrème? Kom dan snel langs bij The STUDIO.! Samen kunnen we de opties bespreken en jouw vragen worden zorgvuldig beantwoord. Zo kunnen we in alle rust beginnen aan een behandeling die bij jou past

The STUDIO. vraagt je om minimaal 24 uur van tevoren je afspraak te annuleren wanneer
je verhinderd bent. Wanneer dit niet lukt zijn wij genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

Wist je dat je bij The STUDIO. ook terecht
kunt voor het verven van je wenkbrauwen en je
wimpers?

PINK
COSMETICS

Bij The STUDIO. wordt gewerkt met het merk PINK. Deze wax verwijdert haren al vanaf 1 mm! Ook heeft deze wax een hypoallergene samenstelling, waardoor de wax geschikt is voor elk huidtype en geen irritaties veroorzaakt.

Lash & Brows

WAT IS
LASH LIFT?

Bij lash volume lift worden de natuurlijke wimpers vanaf de wimperrand gekruld doormiddel van lotions. Ook worden de wimpers geverft bij deze behandeling. Hierdoor is mascara of een wimperkrultang overbodig. Ideaal voor de zonnige dagen dus! Je hebt 6-9 weken plezier van de Lash Volume Lift.

WAT IS
BROW LAMINATION?

Brow Lamination is een behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan doormiddel van lotions. Hierdoor lijken de wenkbrauwen veel voller! Je hebt 6-9 weken plezier van de Brow Lamination

NAILS

Alle producten die wij gebruiken zijn zuurvrij daardoor wordt de natuur nagel niet wordt aangetast. Bij ons kun jij terecht voor prachtige verlenging of een gellak op de natuur nagels. Jij wordt de gehele behandeling in de watten gelegd. Van een heerlijke scrub die de handen goed verzorgd tot een hydraterend nagelserum. Ben jij benieuwd naar onze prachtige creaties? Neem dan een kijkje op onze instagram pagina.

PRIJZEN

CONTACT

Admiraal Helfrichstraat 140

7772 BR Hardenberg

Vraag stellen